Wil jij ook invaldocent worden?
We zijn op zoek naar docenten in de regio Utrecht maar ook daarbuiten.

Invaldocent worden?

We zijn met name op zoek naar docenten in de regio Utrecht maar ook elders in de randstad worden we steeds actiever. Ervaring of affiniteit met het basisonderwijs is gewenst.

Wij werken met freelance inval docenten. Wij hebben een leidraad ontwikkeld waar je eenvoudig zelf een lesprogramma mee kan maken waar je mee van start kan gaan voor de klas.  Voor het gehele programma geldt, dat je kiest voor vormen die voor jou werken en bij jou passen. Deze opbouw dient als leidraad in de lessen en heeft ook tot doel om jou als docent handvatten te bieden om een goed opgebouwde les neer te zetten.

Wij bieden scholen een totaalpakket, wij willen hen ontzorgen. Jij zorgt voor een creatieve invulling van de volledige lesdag. Uiteraard spelen de kinderen wel buiten en als ze die dag gymnastiek hebben gaat dat ook door maar verder is de invulling aan jou. Wij geven in principe geen les in de kernvakken, maar geven een waardevolle creatieve les in jouw vakgebied.

Wat verwachten we van jou?

Je bent in staat om zelfstandig een groep kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 een dag te voorzien van een waardevolle creatieve les. Je hebt ervaring met lesgeven of werken met kinderen of je bent bereid om het te leren. Je bent zelfstandig ondernemer en je vindt het leuk om je kennis en ervaring te delen met kinderen en hen te enthousiasmeren over je vak.

Een VOG is uiteraard verplicht.

Vergoeding docenten voor invaldagen

Wij werken met een overzichtelijk systeem van een vaste vergoeding voor een korte of lange dag.

Voor een korte dag¹ ontvang jij € 130,-

Voor een lange dag² ontvang jij € 185,-

Last-minute of spoed aanvraag

Wij hebben ook regelmatig aanvragen met spoed. Dit kan de dag van tevoren “last minute” of zelfs de dag zelf “spoed”, uiteraard vraagt zo’n aanvraag ook behoorlijk wat van onze creatievelingen. Om ze te compenseren rekenen we een toeslag voor zo’n spoed of last-minute aanvraag.

Last -minute aanvraag 

Wanneer is het een last-minute aanvraag?

  • Een aanvraag die 1 dag voorafgaand aan de invaldag voor 17:00 uur bij ons binnen komt. 
  • Of een aanvraag voor maandag die in het weekeind ervoor tussen vrijdagmiddag 17:00 uur en zondagmiddag 12:00 uur bij ons binnen komt.
  • hiervoor krijg je een toeslag €20

Last -minute aanvraag 

Spoed aanvraag

Wanneer is het een spoed aanvraag?

  • Een aanvraag die 1 dag voorafgaand aan de invaldag na 17:00 uur bij ons binnen komt. 
  • Of een aanvraag voor maandag die de zondag ervoor na 12:00 uur bij ons binnen komt.
  • hiervoor krijg je een toeslag €30

Definities:

¹ Een korte dag duurt van 8.30 tot maximaal 12.30uur

² Een lange dag is een dag die na 12.30uur afgerond is.

alle tarieven zijn vrijgesteld van btw

Enthousiast geworden?
Vul dan hier het formulier in voor regio
Utrecht!

Enthousiast geworden?
Woon je niet in regio Utrecht vul dan dit formulier in, dan nemen we contact op zodra we in jouw regio aan de slag gaan.